Invitatie de participare si popularizarea evenimentului, aici.

Program:

  • prezentarile lucrarilor si festivitatile de premiere pe cele patru secţiuni, INGINERIA CURENTILOR TARI; INGINERIA CURENTILOR SLABI; INGINERIE INDUSTRIALA, MECANICA SI MANAGEMENT SI INGINERIA RESURSELOR MINERALE, MATERIALE SI A MEDIULUI, în perioada Mai – Iunie 2022 (fiecare sectiune isi stabileste data).
  • sesiunea de postere, comuna pentru toate sectiunile, organizata in holul rectoratului, str. Dr. V. Babes, 62A.
  • Manifestări speciale:
    • Secțiunea Technical English and more, cuprinzând lucrări redactate și publicate în Limba Engleză, în perioada Mai – Iunie 2022 (data exacta va fi stabilita de coordonatorul sectiunii). Coordonator secțiune, Lector dr. Luminița Todea.
    • Workshop organizat de Facultatea de Inginerie în colaborare cu partenerii evenimentului, cu tema: Eficienta energetica. Instrumente hardware si software, în cadrul secțiunii Ingineria curenților tari.

Inscrierea studentilor se face prin intermediul cordonatorilor stiintifici. Studentii trebuie sa trimita urmatoarele documente, in format electronic, dupa acceptul coordonatorului stiintific, pe adresele de email ale coordonatorilor sectiunilor (vezi in josul paginii):

Cele mai reusite lucrari ale studentilor vor fi selectate de catre birourile sectiunilor si publicate in volumul dedicat: Buletinul stiintific. Sesiunea anuala de comunicari stiintifice a studentilor NordTech, ISSN 2393-1434:

Poze de la Sesiunile anterioare.

Contact, informatii: liviu.neamt@cunbm.utcluj.ro

miorita.ungureanu@cunbm.utcluj.ro

irina.smical@cunbm.utcluj.ro