Informatii curs Manageri Energetici in Industrie – seria Toamna 2024 (daca se constituie grupa):

Programul se adresează absolvenților de învățământ superior tehnic în specializările nominalizate în Regulamentul pentru atestarea managerilor energetici și a societăților prestatoare de servicii energetice, art. 5 (2), http://energie.gov.ro/wp-content/uploads/2021/02/Regulament-Manageri-Energetici-si-SPSE.pdf.

Activitățile incep in Octombrie sau Noiembrie 2024 si presupun 90 ore: 78 ore on line meeting, utilizând platforma https://kb.cunbm.utcluj.ro/, orar: L-V 18-20 și S 8-14, si 12 ore on site (un weekend in Baia Mare).  În momentul finalizării înscrierii, cursantul primește linkul de acces și parola.

Finalizarea cursului presupune sustinerea unui test de evaluare si intocmirea, respectiv prezentarea proiectului de management energetic realizat de cursant pentru un operator economic.

Curriculumul cursului este accesibil aici.

Taxa de școlarizare: 2500 lei (50% reducere pt. absolventii cursului de Manageri energetici in industrie al UTCN si pt. angajatii UTCN – se incarca in cererea de inscriere atestatul cursului MEI sau adeverinta de angajat).

Perioada de inscriere: Octombrie 2024

A. Acte necesare pentru inscriere (un cursant este considerat inscris dupa finalizarea etapei A). Atentie: sunt necesare datele firmei, daca aceasta plateste – vezi punctul B:

 • cererea de înscriere se completează on line, linkul va fi disponibil in octombrie (necesită cont Google și presupune și încărcarea copiilor documentelor de mai jos – scanate color, rezolutie min. 300 dpi):
  • act de identitate;
  • certificat de naştere;
  • certificat de căsătorie, în situația în care numele de familie s-a schimbat;
  • diploma de licenţă (sau adeverinţă de absolvire pentru absolvenţii din 2024).

B. Validarea înscrierii se face prin (se desfasoara dupa inceperea cursului):

 • semnarea contractului de scolarizare (acesta se genereaza de catre UTCN, dupa inceperea cursului). Acesta poate fi intre UTCN si persoana juridica (plateste societatea – se completeaza in cererea de inscriere online datele firmei: denumirea, sediul, nr. ord.reg.com/an, cod fiscal, cont IBAN, banca, nume si calitate reprezentati) sau intre UTCN si persoana fizica (plateste cursantul). Atentie: Modalitatea dorita se selecteaza in cererea de inscriere online.
 • achitarea taxei de școlarizare  (doar dupa semnarea contractului):
  • numerar la caseria Centrului Universitar Nord Baia Mare, din strada Dr. V. Babeș, nr.62A,
  • prin virament bancar în contul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord Baia Mare, cod fiscal 3825886, RO59TREZ436501701X013393, deschis la Trezoreria Baia Mare, La explicatii se trece “PU MEI”.

Detalii suplimentare: Liviu Neamț sau Lia Mesaroș.